vissza a főoldalra

Csodás természeti környezetben, egy erdő széli nagy családi házban, hatalmas kertes, parkos környezetben alakítottuk ki Intézményünket, amelyet 2009 óta működtetünk. Az óvodai korosztály mellett, mini ovis csoportunk már 2 éves kortól fogad gyermekeket.

Sajátos előnyünknek tartjuk, hogy Intézményünk családi házas jellegének, kis létszámú csoportjainak és a kedvesen kialakított gondoskodó közegének köszönhetően, egy barátságos, kellemes átmenetet biztosít a gyermekeknek az otthoni (családi) és az intézményi (óvodai) környezet között .

 

Pedagógiánk alappillérei, a gyermekek számára szeretetteljes fejlesztő környezet biztosításán, a természet lüktetésének, jelenségeinek megfigyelésén, a zenén, és a mozgáson nyugszanak. A zenét mindennapos élő zongoraszóval élvezhetik, a mozgást nagy tornatermünkben, az általános óvodai tornán kívül, különféle egyéb lehetőségek között végezhetik, például ayres torna, aikido. Mindezen túl játékosan ismerkedünk az angol nyelvvel. Havi rendszerességgel színház-vagy múzeumlátogatást, kirándulást szervezünk.

Csoportjainkban a szakképzett, tapasztalattal rendelkező pedagógusokon kívül szakemberek, tanácsadók, állandó segítők állnak rendelkezésre, ezzel is biztosítva a korosztályra illetve az egyénre szabott folyamatos gondozást, foglalkoztatást

 

 

NYITVA TARTÁS:

munkanapokon 07:30 - 17:30 között